A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОТА ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ В ПЕРІОД ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ

Дата: 18.08.2020 16:51
Кількість переглядів: 3063

Сьогодні працювати в умовах карантину важко, але працівники культури намагаються вишукувати та урізноманітнювати нові форми і методи роботи та втілювати їх у життя.

Творче повсякдення працівників культури Краснопільської громади в умовах карантину досить насичене. Керівники займаються самоосвітою, веденням документації, знаходять та вивчають нові підходи до роботи, займаються організацією поточного та часткового ремонтів. В усіх закладах здійснюється впорядкування територій прилеглих до будівель закладів культури.

Відповідно планів роботи, працівники постійно висвітлюють інформаційні матеріли, проводять наради та семінарські заняття,створюють тематичні, творчі, жартівливі відеопривітання, фото-челенджи, фото-конкурси та майстер-класи в медіа-сфері. Так, за перше півріччя 2020 року було проведено 30 культурно-мистецьких заходів, яків умовах карантинних обмежень проводились дистанційно та висвітлювались на сторінці «Мистецька панорама Краснопільщини» згідно плану.

Починаючи з 16 червня 2020 року відновилась гурткова робота в закладах культури з дотриманням усіх санітарних вимог. Керівники хорових колективів та гуртків розпочали заняття з солістами, ансамблями малих форм та колективами.

Дитячі аматорські гуртки, творчі любительські об’єднання клубних закладів все ще працюють у режимі онлайн. Керівниками здійснюється підбір репертуару для вокальних та хореографічних гуртків. Їх творча діяльність систематично висвітлюється в мережі Інтернет.

Працівники закладів культури Краснопільської громади з нетерпінням чекають закінчення карантину, щоб продовжувати радувати своїх глядачів приємними зустрічами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь