A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«Прапор, що пройшов через віки...» Захід до Дня Незалежності України провели зі своїми під обліковими працівники Краснопільського районного сектору з питань пробації

Дата: 19.08.2020 13:51
Кількість переглядів: 2250

18 серпня 2020з нагоди Дня Незалежності України та з метою поглиблення багатостороннього діалогу з громадою щодо підвищення безпеки суспільства через поінформованість громадян про переваги та суть пробації.

Персоналом Краснопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області спільно з ПБ «Краснопільська центральна бібліотека» для підоблікових клієнтів пробації проведено тематичну виставку «Моя Україна – єдина та вільна». Тематика представлених видань різнобічна: історична, документальна, науково-пізнавальна, довідкова, про нашу країну, її багатовікову історію, своєрідну культуру, походження українців, народні традиції, тернистий шлях державотворення. Метою даного заходу було виховання патріотизму, людської гідності та формування позиції гідного громадянина своєї держави.

З метою формування національної свідомості і відповідальності за долю України, виховання любові до рідної землі, її історії, відновлення і збереження історичної пам’яті, культивування кращих рис української ментальності проведено годину вшанування пам’яті тих, хто боровся за незалежність України «Герої незалежності – нові герої України».

Працівники Краснопільського районного сектору Людмила Подоляка та Ольга Лаврик долучилися до бібліомарафону «Звучи, мово моя чарівна!».

Наостанок присутнім було запропоновано ознайомлення з виставкою, представленою в бібліотеці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь