A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2020 11:08
Кількість переглядів: 2277

23 серпня 2020 року на площі Т.Г.Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня Державного прапора України.

Український національний державний прапор прийшов до серця нашого народу тернистим шляхом буття. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

З вітальними словами до всіх присутніх звернувся Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та голова Краснопільської районної державної адміністрації Руслан Сіренко.

- Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу Україну, − зазначив Юрій Яремчук

З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави − синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

На завершення урочистостей народний аматорський вокальний ансамбль «Джерело» виконав пісню «Прапор України», а представники влади та присутні поклали квіти до пам’ятника Т.Г Шевченка та пам’ятного знаку героям АТО/ООС Краснопільщини.

Бажаємо усім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь