A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗІБРАЛИСЬ НА СЕРПНЕВУ ПЕДАГОГІЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ

Дата: 28.08.2020 14:38
Кількість переглядів: 2673

Традиційно напередодні нового навчального року в педагогічних колективах нашої держави проходять  серпневі педагогічні конференції, завдання яких – проаналізувати  підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, а разом з тим намітити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади.

Нажаль цьогоріч пандемія COVID-19 внесла свої корективи, тому 28 серпня 2020 року на серпневу педагогічну конференцію зібралась лише керівники закладів освіти  Краснопільської об’єднаної територіальної громади. 

З вітальним словом до присутніх звернувся Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, який привітав  освітян з початком нового навчального року, вручив грамоти, подяки та цінні подарунки.

Педагоги Краснопільської селищної ради мають значні  професійні надбання, високо оцінені на державному рівні. За сумлінну працю, досягнення у навчанні та вихованні підростаючого покоління вчителі громадинагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Сумської ОДА та грамотами відділу освіти.

«Минулий навчальний рік був важкий і переломний як для освітян, так і для батьків, учнів, вихованці. Освітяни громади мали багато викликів разом з тим, ми освоїли нові форми роботи з учнями: навчилися працювати за дистанційною формою навчання, опанували Вайбер-групи, Зум-конференції, програми Гугл-клас тощо. За цей рік ми навчилися цінувати свою роботу, живе спілкування, ще більше любити дітей і сумувати за ними. Вкотре переконались, що робота педагогів нелегка і потребує постійної самовіддіності, саморозвитку, сил та здоров’я. Але ж, не зважаючи на всі складнощі, ми маємо чим пишатись за минулий навчальний рік, маємо багато досягнень і перемог!», – зазначила у доповіді начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко.

Для педагогічної спільноти України в цілому, і Краснопільщини зокрема, 2020/2021 навчальний рік буде непростим, насиченим, проте таким довгоочікуваним та цікавим.

У закладах освіти створено сприятливі умови для успішного втілення інноваційних процесів у всіх ланках освітньої галузі. На старті нового навчального року можна впевнено сказати, що освітянській галузі громади є чим пишатися, її стрімкий курс на випередження став запорукою успішної самореалізації молодого покоління. Завдяки спільній роботі керівництва громади та депутатського корпусу Краснопільської селищної ради було проведено надзвичайно якісну підготовку до нового навчального року: проведено ремонтні роботи харчоблоків, класних кімнат, коридорів, придбано технологічне обладнання на харчоблоки, поповнено матеріально-технічну базу навчальних кабінетів, здійснено ряд заходів щодо покращення пожежного стану закладів, приведення у відповідність забезпеченості закладів освіти санітарно-гігієнічним вимогам роботи в умовах адаптивного карантину.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь