A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відповідно до Указу Президента від 23.08.2019 № 621, 29 серпня на Краснопільщині відзначили День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Дата: 29.08.2020 11:24
Кількість переглядів: 2636

 Участь у вшануванні пам’яті патріотів України взяли керівники громади Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, секретар ради Ірина Юхта та керівництво райдержадміністрації Руслан Сіренко, Андрій Петров, Олександр Горіченко і районної ради Віталій Савоненко.

Саме 29 серпня у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

В Краснопіллі посадовці хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків та поклали квіти до меморіальної дошки підполковника Олександра Шкурка, випускника Краснопільської школи та пам’ятного знаку героям АТО/ООС Краснопільщини. Юрій Яремчук поспілкувався з родиною військовослужбовця.

В селі Чернеччина селищний голова, секретар ради та староста старостинського округу вшанували пам’ять і поклали квіти на могилу молодшого сержанта Сергія Лисенка, відвідали та поспілкувались з родиною загиблого воїна.

Ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашими містами, селами даючи нам можливість у цей час вчитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи та відстоювали демократію й права людини тут, у тилу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь