A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

9 вересня під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 09.09.2020 20:34
Кількість переглядів: 4710

9 вересня під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. На розгляд порядку денного було винесено двадцять питань.

Основним питанням порядку денного було розглянуто рішення про підготовку закладів освіти до 2020-2021 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період. З даного питання проінформувала Аліна Мостова, головний спеціаліст відділу освіти селищної ради, яка зауважила, що на даний час заклади освіти мають сучасні меблі (парти та стільці, шафи для зберігання роздаткового та дидактичного матеріалів, сучасні дошки, пуфи, тематичні зони), комп’ютерне обладнання (багатофункціональні пристрої, ноутбуки та мультимедійні засоби навчання), облаштовано навчальні осередки, робоче місця вчителя перших класів Нової української школи. З метою покращення матеріальної бази закладів освіти Краснопільської селищної ради на початок 2020-2021 навчального року: частково замінено вікна на металопластикові в Самотоївській ЗОШ І-ІІІ ступенів (88 вікон) та встановлено вхідні двері в Хмелівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, двері металопластикові в Осоївському НВК, двері на харчоблок Чернеччинського НВК; проведено поточний ремонт даху в Самотоївському ЗДО, Осоївському НВК; замінено та відремонтовано підлогу, стелю, стіни в Краснопільському ЗДО №2 «Колосок» та Краснопільському ЗДО №3 «Дзвіночок»; частково було замінено систему освітлення та електропроводки, лампи освітлення на енергозберігаючі в Осоївському НВК, Самотоївському ЗДО та Самотоївській, Хмелівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Краснопільській гімназії, Чернеччинському НВК, Краснопільській філії; на стадії завершення роботи по облаштуванню мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту та встановлення вуличних тренажерів у Краснопільській гімназії та багато іншого.

Крім того, щодо підготовки закладів освіти до опалювального періоду 2020-2021 років, було зазначино, що всі заклади провели ремонтні роботи в котельнях, очистку димових шляхів, здійснено повірку манометрів, в серпні 2020 року здійснено замір опору ізоляцій електрошляхів. Відповідальні особи за теплове та електричне господарство пройшли навчання та перевірку знань, за результатами отримали посвідчення. Забезпеченість твердим паливом станом на кінець серпня поточного року становить 38%, до початку опалювального сезону планується 100% забезпечення.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Олексій Грінчак проінформував про роботу відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності по питанню захисту прав споживачів, торгівлі, підприємництва. Станом на 01.09.2020 року торгівельне обслуговування населення Краснопільської селищної ради здійснюють 123 заклади роздрібної торгівлі, з яких 13 закладів Краснопільської райспоживспілки та 110 закладів приватних підприємців.

Станом на 01.09.2020 року загальна кількість суб’єктів підприємницької діяльності, що розташовані на території ОТГ складає 383 одиниць, у т.ч.: юридичних осіб – 38, фізичних осіб - 345. Селищною радою проводиться системна робота по підтримці підприємців, що здійснюють свою діяльність на території громади, в частині надання різноманітних консультацій, роз’яснень вимог законодавчих актів, що регулюють підприємницьку діяльність.

У ході засідання виконавчого комітету було затверджено план роботи виконавчого комітету на ІV квартал та мережу закладів освіти Краснопільської селищної ради на 2020-2021 навчальний рік, а також члени виконкому прийняли ряд рішень, що стосувалися житлових питань та соціального захисту населення громади.

В свою чергу членами виконкому було прийнято ряд рішень з метою забезпечення належної організації проведення культурно-масових заходів на території громади, а саме затверджено плани заходів з нагоди відзначення Дня усиновлення, Дня фізичної культури та спорту, проведення на території Краснопільської селищної ради Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів, проведення Дня громади та обласних змагань «Краще спортивне село Сумщини 2020 року.

На завершення Юрій Яремчук подякував присутнім за злагоджену та плідну роботу.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь