Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ КРАЩА СПОРТИВНА ГРОМАДА СУМЩИНИ 2017 РОКУ

Дата: 20.09.2017 16:21
Кількість переглядів: 916

У Сумах за сприянням СОО ФСТ «Колос» відбувся перший обласний культурно-спортивний захід «Краща спортивна громада Сумщини 2017 року» серед збірних команд об’єднаних  територіальних громад, участь в якому взяли представники дванадцяти громад області серед яких була і Краснопільська об’єднана територіальна громада на чолі із селищним головою Юрієм Яремчуком та головою районної ради Віталієм Савоненком.

Обирали кращу спортивну громаду області за результатами декількох етапів. Змагалися спортсмени у різних видах спорту, починаючи від футболу закінчуючи стрибками у мішку та метанням гирі.

За результатами змагань в напруженій боротьбі наші спортсмени зайняли I загальнокомандне місце. Тріумфатори змагань стали кращими у змаганнях із міні-футболу і стрибках у мішках і «срібними» у вправі з колесом. Друге загальнокомандне місце посіла збірна Боромлянської громади Тростянецького району, а третє — Березівської з Глухівщини.

– Перш за все, хочу подякувати учасникам спартакіади, які відстоювали честь і гідність Краснопільщини Віталію Савоненку, Григорію Бабичу, Сергію Малишко, Андрію Гостєву, Євгену Цедрику, Максиму Горбачу, Михайлу Щербаку, Сергію Воропаю, Олександру Лебеденку, Івану Перерві, Юлі Лебединській, Інні Сірій, Віталію Бондарю, Олегу Биченку, Олександру Тихобаєву, Олексію Кравченку, Євгену Морозу, Андрію Верещазі. А також спонсорам, котрі сприяли участі нашої команди в змаганнях: депутатам селищної ради Віктору Морозу, Олексію Кунцю, Сергію Гриві, підприємцю Сергію Кононенку та Євгену Калашніку.

Нам приємно було здобути перше місце, продовжуючи славні спортивні традиції Краснопілля та довести, що наш край по праву вважається спортивним. Такі перемоги спонукають нас більше приділяти уваги розвитку спорту, фізкультурному руху громади, – відмітив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь