A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРЕМІЇ КАБМІНУ ЗА ОСОБЛИВІ ДОСЯГНЕННЯ МОЛОДІ У РОЗБУДОВІ УКРАЇНИ

Дата: 30.01.2018 16:36
Кількість переглядів: 907

Мінмолодьспорту розпочало прийом заявок на здобуття Премії Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України. Надсилати заявки можна до 1 березня

Присуджується вона за досягнення впродовж 2017 року, при цьому можуть також враховуватися здобутки кандидата за попередні роки. Не присуджується премія повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

Щороку присуджується до 20 премій у розмірі 50 тисяч гривень кожна. Надаються вони за особливі досягнення з розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні за багатьма напрямами: правозахисна та політична діяльність, боротьба з корупцією, національно-патріотичне виховання громадян, розвиток волонтерського руху, вшанування та надання допомоги учасникам боротьби за незалежність України у ХХ столітті, жертвам політичних репресій, впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу, створення нових робочих місць,  популяризація здорового способу життя, утвердження ролі сім’ї в суспільстві, захист дитинства;

Основними критеріями для оцінки кандидатів є особистий внесок у реалізацію громадських ініціатив на місцевому рівні, соціальний результат, досягнутий внаслідок реалізації цих ініціатив, високий рівень залучення молоді до реалізації проектів, кампаній, заходів значна кількість реалізованих проектів, кампаній, заходів тощо.

Детальніше інформацію щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії можна дізнатися за телефоном: (044) 284 30 26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України.

З деталями можна також ознайомитись у Постанові Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 № 1333.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь