A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОСВІТЯН КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 02.10.2020 18:54
Кількість переглядів: 6013

В переддень свята Дня працівників освіти Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, голова профспілкового комітету працівників освіти Оксана Овєчкіна та представники відділу освіти Краснопільської селищної ради привітали у закладах освіти всіх працівників освітньої галузі громади.

Багато теплих слів та щирих привітань пролунали на честь освітян. Гості виконали почесну місію – нагородили кращих працівників освітньої галузі грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, грамотами Краснопільської селищної ради та відділу освіти Краснопільської селищної ради. Профспілковий комітет долучився до привітань солодкими сюрпризами.

Особистий візит до Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Краснопільської гімназії зробили Юрій Яремчук та Лариса Дерев’янченко. Вони привітали численні колективи цих закладів зі святом.

«Шановні освітяни! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти. У цей день бажаю вам міцного здоров'я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою. Вам вірять, вас люблять і шанують. Ми схиляємо голови перед мудрістю учителя, вихователя, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу учнівську молодь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. А також вдосконалюєте себе як професіоналів педагогічної справи. І щороку показуєте високі результати своєї роботи» - звернувся Юрій Анатолійович.

Для вчителів історії Краснопільської гімназії гості, в якості подарунка, вручили ноутбук, який покращить освітній процес педагогам.

Представники відділу освіти Краснопільської селищної ради завітали в заклади освіти старостинських округів та передали щирі вітання.

Яскравим та оригінальним для освітня Краснопільської селищної ради стало відеовітання, що було зроблене за участі всіх колективів закладів освіти. Зі святом наші дорогі, креативні, творчі та успішні колеги! Ми пишаємось Вами!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь