A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ОСТАННЯ СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 21.10.2020 21:06
Кількість переглядів: 3645

21 жовтня 2020 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася 51 сесія Краснопільської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 47 та прийнято 45 питань порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Це зокрема: «Про звіт про виконання бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади за  9 місяців 2020 року», «Про хід виконання Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Краснопільської селищної ради на 2019-2023 роки», «Про  внесення  змін та доповнень  до  Комплексної програми  «Розвиток освіти у Краснопільській селищній раді» на 2018-2020 роки», «Про внесення змін до Програми підвищення ефективності роботи комунальних підприємств Краснопільської селищної ради на 2020 – 2021 роки», «Про заохочення педагогічних працівників»  та інші.

Крім того, згідно прийнятого рішення «Про внесення змін до рішення  Краснопільської селищної ради від 20.12.2019 № 862 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18517000000)» було спрямовано кошти на фінансову підтримку лікувальних закладів громади – КНП «Краснопільський ЦПМСД» та КНП «Краснопільська лікарня»: на закупівлю засобів індивідуального захисту для боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19, на відшкодування безкоштовних рецептів пільговій категорії населення, на облаштування та монтаж вентиляції, придбання метало-пластикових вікон та дверей для харчоблоку Краснопільської лікарні та придбання кисневих концентраторів. Поряд з цим, кошти було виділено на благоустрій населених пунктів, на матеріальну допомогу жителям громади, на придбання меблів (крісел) для глядацької зали Угроїдського селищного клубу та інші видатки.

Також рішенням «Про безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району нежитлових приміщень у комунальну власність Краснопільської селищної ради» було прийнято у комунальну власність громади будівлі, які перебували у власності Краснопільської районної ради.

У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, надано матеріальну допомогу жителям громади на лікування та надано одноразову матеріальну допомогу громадянам, які уклали контракт на проходження військової служби у Збройних силах України.

Підбиваючи підсумки роботи сесії селищний голова Юрій Яремчук подякував усім депутатам за плідну роботу під час каденції, порозуміння в прийнятті виважених рішень на користь громади.

– Впевнений, всі ми плідно працювали на розвиток Краснопільської об’єднаної територіальної громади, нам вдалося реалізувати безліч життєво важливих проектів, по можливості використати різні механізми по розбудові території, залучити державні, обласні кошти, активно брати участь у міжнародних програмах та грантах. Сподіваюся, що всі напрацювання будуть продовжені депутатами і в наступній каденції, - зазначив Юрій Яремчук.

Також керівник громади побажав нинішнім депутатам, які балотуються до селищної ради отримати перемогу та знову здобути депутатський мандат.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь