A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ 52 СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 04.11.2020 15:28
Кількість переглядів: 1907

4 листопада 2020 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася 52 сесія Краснопільської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 24 та прийнято 23 питань порядку денного.

Це зокрема: «Про затвердження типової форми контракту з керівником комунальної установи закладу освіти Краснопільської селищної ради», «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посади консультантів та психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників Краснопільської селищної ради», «Про внесення змін та доповнень до рішення   48 сесії  7  скликання   від 29.07.2020 № 1143  «Про затвердження  Програми розвитку та фінансової  підтримки комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради на 2020-2021 роки» та інші.

Одним із основних питань було прийняття рішення «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від  20.12.2019 № 862 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18517000000)», згідно якого кошти спрямовуються на підтримку КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Краснопільська лікарня», зокрема, закупівлю засобів індивідуального захисту для боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19, поточний ремонт системи опалення та покрівлі приміщень Краснопільської лікарні, а також придбання металопластикових вікон для інфекційного відділення.

Крім того, передбачається виділення коштів на заробітну плату працівникам загальноосвітніх закладів, на матеріальну допомогу жителям громади, на співфінансування заходів з поточного дрібного ремонту дороги загального користування місцевого значення С190607 Угроїди – Наумівка, та співфінансування будівництва нової амбулаторії в смт Угроїди.

У ході сесії також прийнято ряд майнових та земельних рішень, надано матеріальну допомогу жителям громади на лікування.

По завершенню засідання сесії Юрій Яремчук подякував всім присутнім за плідну роботу та побажав доброго настрою і міцного здоров’я.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь