A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.11.2020 19:33
Кількість переглядів: 537

18 листопада 2020 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулася 53 сесія Краснопільської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 32 та прийнято 31 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Зокрема, згідно прийнятого рішення «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 20.12.2019 № 862 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (18517000000)» було спрямовано кошти на діяльність лікувальних закладів громади – КНП «Краснопільський ЦПМСД» та КНП «Краснопільська лікарня»: на стимулюючі виплати медичним працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з наданням медичних послуг хворим на коронавірусну хворобу COVID-19, закупівлю засобів індивідуального захисту та на придбання 3 кисневих концентраторів.

Поряд з цим, кошти також виділено на благоустрій населених пунктів громади, заміну вікон та дверей на енергозберігаючі в Самотоївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, заробітну плату працівникам загальноосвітніх закладів, виплату стипендій обдарованим дітям, розробку ПКД з капітального ремонту об’єкту «Монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та передавання тривожних сповіщень у приміщеннях Осоївського НВК.

Крім того, внесено зміни до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки, Комплексної програми «Розвиток освіти у Краснопільській селищній раді» на 2018-2020 роки», Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» та Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Краснопільської ОТГ.

Також депутатами надано згоду на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Краснопільського району закладів освіти та їх майна у комунальну власність Краснопільської селищної ради.

У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, надано одноразову матеріальну допомогу громадянам, які уклали контракт на проходження військової служби у Збройних силах України.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь