A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.11.2020 20:58
Кількість переглядів: 518

Відбулося засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 8 питань порядку денного.

Зокрема, під час засідання було затверджено план заходів під час проведення новорічних та різдвяних свят на території Краснопільської громади, надано дозвіл на встановлення дитячого майданчика в с. Чернеччина, внесено зміни до рішення виконавчого комітету селищної ради від 26.06.2020 № 84 про встановлення дорожніх знаків в смт Краснопілля по вулицях Соснова, Новоселівка та рішення 07.10.2020 № 145 про встановлення дорожніх знаків на території КНП «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради».

Крім того, члени виконкому затвердили рішення комісії Краснопільської селищної ради з питань формування потреби та використання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Також прийнято рішення про постановку на квартирний облік та рішення щодо порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Єрмак Аліні Олександрівні.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому керівник громади Юрій Яремчук подякував усім присутнім за роботу та побажав міцного здоров’я.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь