A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Інформація Краснопільської селищної ради Краснопільського району Сумської області про проведення конкурсу по відбору виконавця земельних торгів на конкурентних засадах

Дата: 23.11.2020 16:27
Кількість переглядів: 487

Відповідно до «Положення  з відбору виконавця робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах  Краснопільської селищної ради та старостинських округів, що входять до її складу» затвердженого 6 сесією  селищної ради 7 скликання від   21.11.2017 року.

 

1. Мета проведення робіт: проведення конкурсу по відбору виконавця  земельних торгів з продажу права  власності земельної ділянки комунальної власності на конкурентних засадах.

 

2. Дані про земельну ділянку:

  - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ А 03.07) орієнтовною площею 0,03 га в смт Краснопілля по вул. Перемоги, б/н (КОАТУУ: 5922355100, зона: 01,  квартал: 007), яка знаходиться між сформованими земельними ділянками за адресами: смт Краснопілля, вул. Перемоги, 15 та смт Краснопілля, вул. Перемоги, 17.

 

3. Умови конкурсу:

Витрати на підготовку лотів до продажу, організацію і проведення земельних торгів, у тому числі виплата винагороди Виконавцю земельних торгів, здійснюватимуться без витрачання бюджетних коштів.

 

Переможець конкурсу забезпечує виготовлення документації із землеустрою та здійснює витрати на проведення земельних торгів за власний рахунок з наступним відшкодуванням  йому витрат переможцем земельних торгів у відповідності до частини п’ятої статті 136 Земельного кодексу України.

 

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка “ На конкурс з відбору виконавця робіт із  землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів”  із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

 

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

 

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, обґрунтований кошторис на виготовлення документації із землеустрою, строк виконання робіт (у календарних днях),  інформацію щодо кількості розроблених проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за попередні 24 місяці; інформацію про кількість проданих лотів, ціну їх продажу порівняно зі стартовою ціною за попередні 24 місяці.

 

Прийняття заяв припиняється за один  робочий  день до дати проведення конкурсу, тобто  07 грудня 2020 р.

 

Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.

 

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє голова комісії із зазначенням підстав відмови.

 

4. Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

 

- заява про участь у конкурсі з відбору виконавця  земельних торгів;

                  

- копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента – фізичної особи – підприємця);

 

- згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);

 

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);

 

- копія(ї) кваліфікаційних сертифікатів інженерів-землевпорядників претендента, яких буде залучено до розробки документації із землеустрою;

 

- копії кваліфікаційних документів ліцитатора, який буде залучений до проведення земельних торгів та підписання протоколу земельних торгів;

 

5.Строк подання конкурсної документації: до 17 год. 00 хв. 07 грудня 2020 року (включно).

 

6.Поштова адреса, за якою подаються документи: 42400, Сумська область, Краснопільський район,  смт. Краснопілля, вул. Мезенівська, 2 .

       

7. Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 09 грудня  2020 року о 09:00 годині в приміщенні Краснопільської селищної ради по вул. Мезенівська, 2, Краснопільського району, Сумської області.

 

8.Відомість про місцезнаходження комісії, контактні телефони:

42400, Сумська область, Краснопільський район,  смт. Краснопілля, вул. Мезенівська, 2.

Контактний телефон: (05459) 7-52-28. контактна особа:

Головний спеціаліст відділу земельних відносин - Тєлєгіна Віта Миколаївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь