A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Дата: 03.12.2020 08:20
Кількість переглядів: 554

Щороку 3 грудня в Україні відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю, який був встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Ця подія об’єднує людей з особливими потребами та людей, небайдужих до їхньої долі, покликана привернути увагу суспільства до проблем людей з обмеженими можливостями, до захисту їхніх прав, гідності та благополуччя.

Краснопільською селищною радою, за рахунок коштів місцевого бюджету надається соціальна підтримка людям з особливими потребами, здійснюється виплата матеріальної допомоги, пільг та компенсацій.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з інвалідністю, і вони потребують допомоги і уваги. Бажаємо вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

Також слід подякувати всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь