A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ УСУВАЮТЬ НАСЛІДКИ НЕГОДИ

Дата: 15.12.2020 17:37
Кількість переглядів: 577

По всій країні вирує негода, складні погодні умови у вигляді дощу та мокрого снігу спричинили ожеледицю, Краснопільщина тому не виняток.

Щоб забезпечити життєдіяльність населених пунктів громади, мінімізувати незручності для водіїв та пішоходів під час ускладнення погодних умов, комунальники громади працюють у посиленому режимі, також залучається техніка інших служб.

Найбільш складна ситуація сьогодні склалася на дорогах обласного значення, які знаходяться на балансі ДП «Дороги Сумщини».

На даний час силами філії «Краснопільський райавтодор» здійснено посипання доріг загального користування місцевого значення до села Тур’я, Миропільське, Бранцівка, Наумівка, смт Угроїди. На даний час продовжуються відповідні роботи в напрямках села Грабовське, Рясне, Хмелівка, Чернеччина, Новодмитрівка. Також працівниками з благоустрою селищної ради здійснено посипання тротуарів, територій біля зупинок громадського транспорту та закладів соціальної сфери.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

В свою чергу, Сумський гідрометцентр попереджає, що погодні умови погіршаться ще більше. На Сумщині, в період з 15 по 17 грудня, збережуться складні погодні умови, очікується невеликий дощ та сніг, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці туман.

У зв’язку із погіршенням погодних умов учасників дорожнього руху закликають до уважності та обережності.

Водіям варто бути обачними при проїзді мостів та естакад, відмовитися від ризикованих маневрувань, у жодному випадку не перевищувати швидкість, дотримуватись безпечної дистанції та правил паркування.

Усім учасникам дорожнього руху слід бути максимально уважними і обережними. Крім того, за можливості варто утриматися від поїздок на дальні відстані, а тим, хто виїхав, бути вкрай обережними.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь