A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ В НОВОМУ СКЛАДІ

Дата: 21.12.2020 21:27
Кількість переглядів: 435

Головними питаннями порядку денного було обговорення Програми економічного і соціального розвитку та бюджету Краснопільської селищної ради на 2021 рік, які остаточно мають бути затверджені на черговій сесії селищної ради.

З інформацією про основні положення та завдання Програми виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. Програма розроблена з урахуванням пропозицій структурних підрозділів селищної ради, старостинських округів, комунальних закладів та установ об’єднаної громади. Питання щодо включення тих чи інших заходів Програми постійно обговорювались на робочих нарадах. Заходи та Проекти Програми сформовані за 8 пріоритетними напрямами.

Основні складові бюджету селищної ради на 2021 рік озвучила начальник відділу фінансів Лариса Василенко. Вона зазначила, що у процесі визначення доходів селищного бюджету враховані динаміка та тенденція надходжень податків, зборів, обов’язкових платежів за попередні роки. Прогнозні надходження доходів загального фонду (власний фінансовий ресурс) бюджету територіальної громади на 2021 рік визначені у сумі 115 578,3 тис. гривень, що на 19 287,9 тис. гривень або на 20,0 відсотків більше очікуваних надходжень за 2020 рік. Головними бюджетоутворюючими джерелами наповнення бюджету селищної територіальної громади є: - податок та збір на доходи фізичних осіб; - плата за землю; - єдиний податок.

У ході засідання члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на 2021 рік та на перший квартал, прийняли рішення про проведення громадських робіт на території селищної ради у 2021 році та про основні напрямки підготовки і завдання цивільного захисту Краснопільської селищної ради на 2021 рік.

Крім того, було заслухано інформацію про роботу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради у 2020 році. Центр розпочав свою роботу в 2018 році та забезпечує методичний, психологічний, дефектологічний, логопедичний супровід дітей з особливими освітніми потребами протягом усього навчання. У ІРЦ обладнано кабінет лікувальної фізкультури, кабінет вчителя - логопеда, ресурсна кімната та тимчасовий кабінет для директора та бухгалтера. В кабінетах створені умови для корекційно-розвиткової роботи з дітьми, консультаційної і просвітницької діяльності.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь