A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З ПОЧАТКУ РОКУ РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ КОМІСІЯ З РЕОРГАНІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКИХ РАД, ЩО ПРИЄДНАЛИСЯ. ПРОІНСПЕКТОВАНО ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ, ПРОВЕДЕНО ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН

Дата: 15.01.2021 20:36
Кількість переглядів: 699

Відповідно рішень першої сесії селищної ради восьмого скликання про початок реорганізації Бранцівської, Мезенівської, Славгородської, Ряснянської, Грабовської, Покровської сільських рад шляхом приєднання до Краснопільської селищної ради розпочала роботу комісія з реорганізації вищезазначених сільських рад. Реорганізаційний процес розпочався з затвердження та представлення новообраних старост жителям громади, наразі триватиме інвентаризація комунального майна.

Так, в с. Бранцівка, крім роботи реорганізаційної комісії було проведено прийом громадян, де з мешканцями села спілкувалася секретар селищної ради Ірина Юхта. Під час розмови з посадовцем селяни скаржилися на низку незаконних оборудок із землею, відсутністю земельних ділянок для випасання худоби, також, як з’ясувалося, велика кількість земельних ділянок була передана Держгеокадастром у приватну власність громадянам, які взагалі не проживають на території Краснопільського району. Більше того, мешканці села обурені відсутністю земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Крім земельних питань, селяни скаржилися на відсутність вуличного освітлення, незадовільний стан благоустрою села, загромадження вулиць дикорослою порослю тощо, досить гостро стоїть питання відсутності автобусного сполучення між Бранцівкою та Краснопіллям.

Під час перевірки інвентарю та іншого майна сільської ради, було виявлено відсутність деяких документів, а заклади соціальної сфери, зокрема приміщення сільського будинку культури було у доволі занедбаному стані.

– На сьогоднішній день нашим першочерговим завданням є налагодження роботи закладів соціальної сфери, надання людям доступних та якісних медичних, освітніх, культурних та інших послуг, – зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь