A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЧЕРГОВИЙ КОМІСІЙНИЙ ВИЇЗД ДО СІЛ ГРАБОВСЬКЕ ТА РЯСНЕ

Дата: 16.01.2021 21:50
Кількість переглядів: 740

У Грабовському члени комісії обстежили місцевий будинок культури, приміщення якого знаходиться у жахливому стані та не зазнавало ремонту більше десяти років, сільська лікарська амбулаторія не забезпечена комп’ютерною технікою відповідно вимог Національної служби здоров’я України, ремонту потребує і музей Павла Грабовського. Поряд з цим є ряд проблем по благоустрою села. Крім того, Грабовський навчально-виховний комплекс забезпечений твердим паливом лише на січень, лютий поточного року.

Дещо краща ситуація в с. Рясне, проте існують проблеми в діяльності Ряснянського навчально-виховного комплексу. Освітній заклад потребує значних капіталовкладень, а саме: проведення ремонту приміщення, заміни вікон, проведення термінового ремонту шкільного автобусу, придбання комп’ютерної техніки, оснащення класних кімнат, придбання додаткового опалювального котла. Тож вцілому матеріально-технічне оснащення закладу знаходиться на вкрай низькому рівні. Крім того, одним із найпроблемніших питань є забезпечення безперебійного водопостачання сіл Рясне, Лісне та Земляне.

Під час роботи комісії, так само як і в с. Бранцівка, було виявлено чималу кількість порушень у сфері земельних відносин, відсутність ділянок для ведення особистого селянського господарства та ймовірну незаконну передачу земель у приватну власність.
Усі факти ревізії зафіксовані. Далі буде проводитися додаткова перевірка.

– Підвищення якості життя в селах – одне з ключових завдань новопризначених старост. Мають бути вивчені всі проблеми та аспекти життєдіяльності конкретного населеного пункту, щоб працювати на результат, для поліпшення життя людей у цій місцевості, – наголосив Юрій Яремчук.

Фото Грабовського СБК

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото Ряснянського СБК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь