A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЖИТЕЛЯ РЯСНОГО СЕРГІЯ СПИРИДОНОВИЧА ЗАГОРУЛЬКА ПРИВІТАЛИ ІЗ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

Дата: 30.01.2021 16:56
Кількість переглядів: 1704

Сьогодні, 30.01.2021 року заступник Краснопільського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко привітав мешканця с. Рясне Сергія Спиридоновича Загорулька зі 100-річним ювілеєм.

Василь Лавріненко вручив довгожителю грамоту від Краснопільської селищної ради, квіти та подарунок. А також висловив вдячність ювіляру за його добросовісну, невтомну працю, за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності. Побажав йому міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних.

Народився Сергій Спиридонович 30 січня 1921 року в Тимофіївці в багатодітній селянській родині. Після семи років навчання вступив до Сумського ветеринарного технікуму, де згодом був переведений до Куп’янська Харківської області, там і закінчив навчання.

У складі 21 стрілецького полку 180 стрілецької дивізії 38 армії воював на Воронезькому, Степовому фронтах, брав участь у боях на Курській дузі. Має бойові нагороди, серед яких орден Червоної зірки, орден Вітчизняної війни, медалі «За бойові заслуги».

Після війни Сергій Спиридонович все своє життя трудився за фахом – у Тимофіївці, у Славгороді та Рясному, звідки у 1986 році пішов на пенсію.

Мешканцям громади, яким виповнилося 100 років запроваджена виплата щомісячної довічної стипендії за рахунок коштів селищного бюджету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь