A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ЗА 2020 РІК

Дата: 03.02.2021 21:18
Кількість переглядів: 2096

3 лютого 2021 року в малому залі КЗ «Краснопільський Палац культури» відбулася підсумкова нарада працівників закладів культури Краснопільської громади на якій було розглянуто підсумки діяльності закладів культури за 2020 та пріоритетні напрямки діяльності у 2021 році.

Нарада пройшла за участі Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука, який подякував працівникам галузі за наполегливу роботу та відмітив, що рівень культурно-мистецьких заходів, що проводяться в Краснопільській громаді, покращення матеріально-технічної бази закладів культури, проведення ремонтів сільських клубних і бібліотечних закладів – це один із показників розвитку Краснопільської громади. А також він висловив свої побажання присутнім і озвучив плани, які потрібно реалізувати в цьому році.

З інформацією про підсумки роботи галузі за рік та пріоритетними напрямками діяльності закладів культури у 2021 році виступила начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради Анжела Назаренко.

Культурно-мистецька палітра Краснопільщини за звітний період відзначилася інноваційними онлайн заходами, які у зв’язку з карантином стрімко увірвалися в наше життя, при цьому кардинально змінивши зміст роботи працівників культури. Дні села, культурно мистецькі акції, флешмоби, фестивалі та концерти, виставки та майстер-класи, тематичні заходи та професійні свята  перетворилися на зйомки кілометражних фільмів, з чималою кількістю кадрів і виявленням помилок. Ознайомлення з новою техніко та освоєння новітніх програм також внесли чималеньку навчальну нотку в роботу працівників культури.

В сучасних умовах сьогодення працівники клубних закладів, що відповідають за розвиток культури шукають нові моделі діяльності, які дозволяють клубним закладам не лише не зникнути, а навпаки, – розвиватися.

Протягом 2020 року аматорські творчі колективи, окремі аматори були лауреатами та дипломатами 7 обласних, 6 всеукраїнських та 3 міжнародних  фестивалів і конкурсів. Географія участі досить розширена: Суми, Тростянець, Київ, Львів, Хмельницький. В минулому році поповнилася скарбничка досягнень дитячої музичної школи, де учні та викладачі були переможцями Міжнародних конкурсів інструментального мистецтва (м. Прага, Львів).

Питання культурно-мистецької діяльності клубних закладів за 2020 рік висвітлила методист організаційно-методичного центру Ірина Воропай.

Про підсумки роботи бібліотечних установ за 2020 рік, розповіла в. о. директора Тетяна Мірошніченко.

Про пожежну безпеку та техніку безпеки в закладах культури доповів іженер ІІ категорії Володимир Плескач.

Підсумком наради стало нагородження почесною відзнакою обласної культурно-мистецької акції «Мистецькі сходи», у номінації «кращий аматорський колектив» народного аматорського духового оркестру Самотоївського СБК (керівник Анатолій Пікуровський). Слід зазначити, що Анатолій Володимирович в цьому році став стипендіатом голови Сумської обласної державної адміністрації в галузі культура.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь