A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЛЯ УЧАСТІ У ЗНО НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДО 5 БЕРЕЗНЯ

Дата: 04.02.2021 14:36
Кількість переглядів: 2233

Як повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр СИДОРЕНКО, схема реєстрації на основну сесію, порівняно з попереднім роком, не змінилася

Випускники закладів загальної середньої освіти та учні, студенти закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, які у 2021 році складають державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, реєструються за місцем навчання з 1 лютого до 5 березня 2021 року.

У закладах освіти визначено осіб, відповідальних за формування та відправлення реєстраційних документів учасників до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Особи, які вже мають повну загальну середню освіту, реєструються на зовнішнє незалежне оцінювання самостійно або за допомогою семи пунктів реєстрації, що знаходяться у містах Конотоп (Конотопський інститут Сумського державного університету), Суми (Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Сумський національний аграрний університет, Сумський державний університет, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка), Шостка (Шосткинський інститут Сумського державного університету).

«Бажано, надіслати документи до 1 березня, щоб у абітурієнта був час для можливої зміни предмету або додати необхідні документи», – наголосив Олександр Сидоренко.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання на Сумщині розпочнеться 21 травня та закінчиться 15 червня. 21 травня відбудеться тестування з хімії; 24 травня – з іспанської, німецької, французької мов; 25 травня – з англійської мови; 28 травня – з математики; 1 червня – з української мови, української мови і літератури; 4 червня – з історії України; 7 червня – з фізики; 10 червня – з біології; 15 червня – з географії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь