A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ В РАМКАХ ПРОГРАМИ "ШКОЛА ДЕПУТАТА» ЕКСПЕРТИ СУМСЬКОЇ ПЛАТФОРМИ РЕФОРМ НАВЧАЛИ МІСЦЕВИХ ДЕПУТАТІВ МОЖЛИВОСТЯМ ЇХНІХ ПОВНОВАЖЕНЬ

Дата: 11.02.2021 19:00
Кількість переглядів: 2406

Спочатку зустріч розпочалася з невеличкої екскурсії селищем, зокрема гості відвідали приміщення ЦНАПу, Краснопільську школу та спортивну залу дитячо-юнацької спортивної школи, де також про основні досягнення Краснопільської громади коротко розповів селищний голова Юрій Яремчук.

Далі розмова продовжилася вже з місцевими обранцями, де разом з експертом з питань реформи децентралізації та місцевого самоврядування Олександром Хоруженком присутні говорили про виклики, що постають перед депутатами в процесі стратегічного планування, інструменти втілення напрацювань громади щодо розвитку своєї території, повноваження місцевих депутатів, розподіл повноважень між рівнями влади в умовах адмінреформи.

Далі мова йшла про проектне мислення, менеджмент і встановлення індикаторів успіху суспільних змін – коли можна говорити не про точкове вирішення проблем, а про інституційні зміни, що діятимуть в майбутньому незалежно від того, хто буде обраний до складу майбутніх рад. Розмову вів Олександр Такул.

Наприкінці зустрічі своїм баченням того, як вибудувати комунікації з громадою, аби бути корисними один одному протягом усієї каденції поділився Дмитро Тіщенко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь