A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Депутати селищної ради на постійних комісіях провели роботу над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд п’ятої сесії селищної ради

Дата: 23.02.2021 19:58
Кількість переглядів: 1807

Депутати селищної ради на постійних комісіях провели роботу над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд п’ятої сесії селищної ради. Загалом на розгляд сесії виноситься 100 питань порядку денного.

Участь у роботі постійних комісій ради взяли керівник громади Юрій Яремчук, секретар селищної ради Ірина Юхта, керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Серед основних питань, що обговорили учасники засідань, значна увага була приділена питанням у сфері соціального захисту населення, земельних відносин, житлово-комунального господарства, селищної ради, та управління комунальним майном. Це такі питання як: «Про виконання  Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради за 2020 рік та прогнозні  показники на 2021- 2022 роки», «Про  звіт  про виконання плану роботи  Краснопільської селищної ради за 2020 рік», «Про звіт про виконання бюджету Краснопільської селищної  об’єднаної територіальної громади за 2020 рік», «Про  погодження відкриття відділення сестринського догляду комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради», «Про надання матеріальної допомоги на лікування», «Про затвердження Антикорупційної  програми Краснопільської селищної ради на 2021-2025 роки» та інші.

В результаті обговорення членами постійних комісії були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь