A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕТАЛЬНО РОЗГЛЯНУТО ТА ОПРАЦЬОВАНО СТО ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО П’ЯТОЇ СЕСІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 24.02.2021 16:05
Кількість переглядів: 1966

24 лютого 2021 року відбулося пленарне засідання п’ятої сесії селищної ради 8 скликання, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Передувало сесії засідання постійних комісій, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії. Загалом у ході засідання депутатами із винесених на розгляд 100 питань прийнято позитивно 99.

Основними питаннями порядку денного сесії були: «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради звіт від 23.12.2020 № 79 «Про бюджет Краснопільської селищної територіальної громади на 2021 рік (18517000000)», «Про внесення змін до видів економічної діяльності підприємства та затвердження нової редакції статуту Комунального підприємства «Екосервіс» Краснопільської селищної ради», «Про погодження відкриття відділення сестринського догляду комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради», «Про затвердження Антикорупційної програми Краснопільської селищної ради на 2021-2025 роки» та інші.

З інформацією про виконання Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради за 2020 рік та прогнозні показники на 2021- 2022 роки виступила секретар селищної ради Ірина Юхта. Також вона коротко зупинилася на питаннях про звіт про виконання плану роботи та про звіт про роботу виконавчого комітету селищної ради за 2020 рік.

Депутати також заслухали та затвердили рішення про хід виконання Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки за 2020 рік, Програми розвитку фізичної культури і спорту селищної ради на 2019-2021 роки, Програми розвитку культури, мистецтва та культурної спадщини громади на 2019-2021 роки, Програми правової допомоги населенню Краснопільської селищної ради на 2018 - 2021 роки за 2020 рік, Антикорупційної програми на 2018-2020 роки за 2020 рік та про хід виконання Програми зайнятості населення селищної ради на 2018-2020 роки.

Крім того, прийнято ряд майнових та земельних рішень, рішення в сфері освіти та житлово-комунального господарства громади. Зокрема, про включення до Переліку першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Краснопільської громади, надано дозволи на виготовлення технічних документацій, прийнято рішення про укладення договорів оренди земельних ділянок тощо. Також надано матеріальну допомогу жителям громади та надано одноразову матеріальну допомогу жителям, які уклали контракт на проходження військової служби.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Також він привітав жінок з наступаючим святом весни – 8 березня, побажав здоров’я, жіночого щастя, любові, сімейного благополуччя та родинного тепла.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь