A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНО ОБСТЕЖЕННЯ СТАНУ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ

Дата: 04.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 1345

Фахівцями Краснопільської селищної ради за участю представників Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області та 11-ДПРЧ Управління ДСНС України в Сумській області, відповідно до «Плану заходів місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади Сумської області щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2021 році» та з метою забезпечення безпечного проходження льодоходу, повені та паводків на території селищної ради, оперативного реагування у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із весняним водопіллям провели обстеження стану водних об’єктів, в тому числі гідротехнічних споруд, що розміщені на території громади, на предмет готовності до безперешкодного проходження паводкових вод та уникнення шкідливої їх дії.

В першу чергу обстежувались водні об’єкти з об’ємом більше 300 тис.м3. та які можуть нести загрозу населенню і існуючій інфраструктурі в разі шкідливої дії вод на гідроспорудах цих об’єктів. На час обстеження наповненість обстежених водних об’єктів знаходилась на рівні від 75% до 90% від нормативної (НПР).

Одночасно звертаємось до мешканців громади, любителів зимової рибалки дотримуватись заходів безпеки на льоду. Незважаючи на ще товстий шар льодового покриття на водоймах, з’явилось безліч проталин, промоїн, тріщин, особливо в прибережних зонах, місцях русел річок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь