A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРАЦЮЄ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ»

Дата: 22.03.2021 16:55
Кількість переглядів: 499

КУ «Центр надання соціальних послуг» створено з метою здійснення соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та громадянам, які потрапили у складні життєві обставини та потребують сторонньої допомоги.

Завданнями установи є максимальне виявлення громадян, які потребують сторонньої допомоги та  забезпечення таких громадян якісним наданням соціальних послуг.

До складу Центру входять три відділення:

1.Відділення соціальної допомоги вдома. Завданнями відділення є  надання соціальної послуги догляду вдома за місцем проживання громадян, які не здатні (частково не здатні) до самообслуговування у зв’язку з частковою втратою рухової  активності і потребують сторонньої допомоги, надання соціальних послуг у домашніх умовах. А саме:

- закупка та доставка продуктів харчування, ліків та інших товарів;

- допомога у приготуванні їди;

- допомога у прибиранні житла;

- допомога в оформленні документів та внесення платежів;

- інші види допомоги відповідно до обмежень рухової активності людини.

2. Відділення натуральної та грошової допомоги. Завданнями відділення є надання натуральної та грошової допомоги (продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг, взуття та інші предмети першої необхідності), робота мультидисциплінарної команди, послуги з прання, розпиловка дров, транспортні послуги, Університет 3-го віку. При відділенні працює пункт прокату технічних засобів реабілітації.

3. Відділення соціальної роботи. Завданнями відділення є виявлення та  облік осіб, які потрапили в складні життєві обставини (домашнє насилля, насильство за ознакою статі, торгівля людьми та інше)  оцінка потреб сім’ї/особи, обстеження матеріально-побутових умов, здійснення у разі потреби соціального супроводу та надання соціальних послуг, проведення в навчальних закладах інформаційної роботи стосовно формування позитивної поведінки, здорового способу життя та інше., робота з прийомними сім’ями та будинками сімейного типу.

Для отримання соціальної послуги КУ «Центр надання соціальних послуг» особи які її потребують, а також інші особи можуть звертатися безпосередньо до Центру за телефонами 7-28-96, 7-21-68, 7-20-58, або до відділу соціального захисту населення Краснопільської селищної ради.

Адреса Центру: смт Краснопілля, вул. Вокзальна, 40.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь