A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КОЛЕКТИВ ТОВ «ТЕПЛОЕНЕРГО» СМТ КРАСНОПІЛЛЯ БУЛО ВИЗНАЧЕНО КРАЩИМ ПІДПРИЄМСТВОМ У ГАЛУЗІ ЖКГ ЗА ПІДСУМКАМИ 2020 РОКУ

Дата: 23.03.2021 14:42
Кількість переглядів: 641

Почесну нагороду сьогодні урочисто вручив директору товариства Миколі Супруну керівник Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сумської облдержадміністрації Сергій Луговий.

До Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Департаментом житлово-комунального господарства та енергоефективності  Сумської обласної державної адміністрації було проведено аналіз роботи теплопостачальних підприємств та підприємств водопровідно-каналізаційного господарства за критеріями, що стосуються додержання вимог законодавства (санітарного, екологічного, законодавства у сфері промислової безпеки та охорони праці, у сфері нагляду (контролю) у галузях електроенергетики та теплопостачання); фінансово-економічного стану підприємств (прибутковість, збитковість), раціонального споживання паливно-енергетичних ресурсів (споживання електричної енергії, втрати теплової енергії), заміни інженерних мереж.

У результаті кращим підприємством у галузі ЖКГ за підсумками 2020 року визначено ТОВ «Теплоенерго» (смт Краснопілля). Колектив товариства відзначили почесною грамотою голови Сумської ОДА за сумлінну плідну працю, високий  професіоналізм, відданість своїй справі, як краще підприємство галузі ЖКГ.

До привітань приєдналась і секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, яка подякувала колективу за роботу, професіоналізм і наполегливість та побажала подальшого процвітання та досягнення нових професійних висот.

Тож, від імені Краснопільської  громади прийміть вітання з нагоди нагородження почесною нагородою. Бажаємо, незгасимого оптимізму, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків. Нехай енергія та багаторічний професійний досвід продовжують надалі служити на благо Краснопільщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь