A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 26.03.2021 17:18
Кількість переглядів: 467

Сьогодні під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулося чергове засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради. Члени виконкому прийняли рішення з 21 питань порядку денного.

Зокрема, у ході засідання члени  виконкому заслухали звіти про роботу у 2020 році комунальних закладів селищної ради: КЗ «Краснопільська публічна бібліотека", КЗ «Краснопільська дитяча музична школа», КЗ «Краснопільський Палац культури».
З метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах, що розташовані  на території Краснопільської селищної ради під час літнього купального сезону 2021 року, був затверджений План організаційних і практичних заходів.  

Cпеціаліст відділу житлово-комунального господарства Ірина Кононова проінформувала про стан роботи по забезпеченню благоустрою, санітарного стану населених пунктів Краснопільської селищної ради, зауваживши, що у 2020 році в населених пунктах Краснопільської об’єднаної територіальної громади в числі інших були проведені наступні заходи: в рамках акції «Краснопільщина квітуча» висаджено квіти, зелені насадження на клумбах смт Краснопілля та  старостинських округів селищної ради, приведено в належний стан сквери, парки, пам’ятники, меморіали, місця загального відпочинку, проведено благоустрій території урочища Бабачина, на центральній площі встановлені «Альтанка» та підставки для квітів, на території урочищі Грузне організовано пляжну зону,  проведено поточні ремонти, придбано та дооблаштовано дитячі майданчики, в селищі Михайлівське на численні звернення громадян встановлено зупинку громадського транспорту та інші.
Юрій Яремчук подякував за проведену роботу та закликав присутніх долучатися до проведення заходів з благоустрою, розпочинати роботи по приведенню до належного стану закріплених територій, зробити громаду привабливішою та чистішою.

Були також прийняті наступні рішення: "Про надання дозволу на реконструкцію вуличного освітлення в с. Бранцівка", "Про надання дозволу на кронування та видалення зелених насаджень".

Окрім того, прийнято ряд рішень соціального характеру, зокрема про виплату компенсації фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, надана допомога на поховання та рішення щодо  виділення квартири і видачі ордера на житлове приміщення.
З метою увічнення пам’яті жертв техногенної катастрофи, забезпечення  належного вшанування  мужності, самовідданості і високого професіоналізму, поліпшення соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи члени виконкому затвердили план заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.
На завершення Юрій Яремчук подякував присутнім за злагоджену та плідну роботу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь