A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Науковці та практики обговорили проблеми праценадлишкових територій Сумщини

Дата: 29.03.2021 15:25
Кількість переглядів: 378

25 березня у форматі відеоконференцзвязку директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний взяв участь і виступив у підсумковому форумі-презентації за результатами досліджень шляхів вдосконалення структури та рівня зайнятості населення праценадлишкових територій Сумської області.

Тема його виступу – «Взаємодія органів державної влади та громадських інституцій у питанні забезпечення зайнятості населення регіону».

На форумі також виступили заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Заяц, кандидат філософських наук, доцент, завідувачка кафедри психології, політології та соціально-культурних технологій Сумського держуніверситету, науковий керівник проєкту Ніна Світайло, доктор політичних наук, доцент цієї ж кафедри Андріана Костенко та інші.

На форумі-презентації на прикладі Буринської ОТГ проаналізовано громадянську освіту дорослих як потенційний драйвер зростання, стратегічні орієнтири Шосткинської територіальної громади на основі «точок зростання».

Відзначалася актуальність здійснення дослідження шляхів вдосконалення структури та рівня зайнятості населення в окремих праценадлишкових територіях Сумщини в рамках проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів, отриманих, зокрема, від Європейського Союзу.

Особливістю заходу стало те, що в ньому взяли участь і виступили не лише науковці та посадовці, а й представники територіальних громад, які були охоплені проектом (Білопілля, Глухів, Конотоп, Путивль).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь