A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ЗАСІДАННЯ ШОСТОЇ СЕСІЇ

Дата: 29.03.2021 15:51
Кількість переглядів: 808

29 березня 2021 року депутати селищної ради працювали у постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд шостої сесії селищної ради восьмого скликання.

Участь у роботі постійних комісій ради взяли секретар селищної ради Ірина Юхта, старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Серед основних питань, що обговорили учасники засідань, значна увага була приділена питанням у сфері земельних відносин, житлово-комунального господарства та управління комунальним майном. Це такі питання як: «Про затвердження програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням первинної медичної допомоги в КНП «Краснопільський ЦПМСД» на 2021-2025 роки», «Про затвердження Стратегії розвитку Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Краснопільської селищної ради», «Про утворення служби перевезення «Соціальне таксі» на базі Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Краснопільської селищної ради», «Про затвердження Програми розвитку автомобільного транспорту загального користування в Краснопільській селищній територіальній громаді на 2021-2022 роки».

В результаті обговорення членами постійних комісії були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії селищної ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь