A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ЧАСІ – ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 30.03.2021 16:37
Кількість переглядів: 491

Зовнішній вигляд  прилеглої території є візитною карткою будь-якого закладу, установи чи подвір’я. Весна стрімко набирає обертів і з приходом теплих весняних днів саме час ставати більш активними та наводити лад у своєму селі чи селищі.

Попереду чимало роботи, тож закликаємо всіх жителів, колективи підприємств, установ  та організацій, підприємців, всіх, хто хоче бачити своє селище красивим і охайним,  вже зараз  долучатися до роботи та прибрати свої прибудинкові та прилеглі території.

Тож Краснопільська селищна рада нагадує, що відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою Краснопільської селищної ради, підприємства, установи й організації на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, а саме:

1.Забезпечення постійного прибирання та вивезення сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя з метою утримання об’єктів благоустрою та прилеглих територій у належному санітарному стані (тротуари прибираються вздовж всієї ділянки будинку, домоволодіння (в межах наявності) – до бордюрного каменю). Вивезення сміття, побутових відходів здійснюється шляхом укладення відповідних договорів із підприємствами.

2. Регулярне знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше ніж 10 см, видалення сухостійних дерев та чагарників, видалення сухого та пошкодженого гілля та забезпечення їх видалення.

3. Здійснення заходів, що забезпечують збереження зелених насаджень, квітників, газонів.
Тому, просимо вас, шановні громадяни, приватні підприємці, керівники підприємств, установ та організацій селищної ради, звернути увагу на питання благоустрою тих прилеглих територій, за які ви несете відповідальність і дотримуватись Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території селищної ради.

Гарна погода, бадьорий весняний настрій дадуть свої результати і територія громади буде охайна та чиста.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь