A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БЕРЕ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ГРАНТІВ ВІД ПРОГРАМИ ЄС

Дата: 07.04.2021 21:57
Кількість переглядів: 619

Конкурс грантів – це частина програми ЄС «Мери за економічне зростання». Будуть підтримуватися  країни  Східного Партнерства – Україна, Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Грузія та Молдова. Загальна сума грантів – 10 млн. євро, з них 4 передбачили для України.

Кошти виділять на проекти, спрямовані на покращення місцевої економіки, підтримку бізнесу, створення нових робочих місць.

Так, селищною радою було підготовлено та подано проект під назвою «Фруктова мрія Краснопільщини». Конкретні цілі даного проекту – це закладення насаджень плодових порід на території Краснопільської громади (20 га) при максимальному використанні можливостей природно-економічних факторів, підвищення врожайності, що  дозволить вирощувати високоякісні плоди і повністю забезпечити потребу населення в цій продукції, а також нарощувати її експорт.

Загальними цілями проекту є зниження рівня безробіття в громаді, утворення нових робочих місць, поповнення бюджету громади за рахунок податків, наповнення внутрішнього ринку безпечною для здоров’я та якісною плодово-ягідною продукцією мешканців громади та Сумської області, розвиток сільських територій, соціально-економічний ріст населення сільських територій.

В рамках проекту основними напрямками діяльності будуть: вирощування високопродуктивних яблуневих та сливових садів, менш витратних, с кращою якістю одержуваних садів, вирощування плодово-ягідних культур в парниках сезонного типу, продаж саджанців дерев та розсади ягід населенню громади з наданням консультаційних послуг по їх вирощуванню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь