Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІД СПРОМОЖНОСТІ ДО РОЗВИТКУ. ТРИВАЄ РОБОТА ПО РОЗРОБЦІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 628

15 квітня 2021 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося друге засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Краснопільської селищної ради на період до 2027 року.

- Для досягнення ще більших результатів, нам необхідна покрокова стратегія розвитку, над якою громада працює спільно з експертним середовищем, представниками бізнесу, громадськістю, - зазначив на початку зустрічі Юрій Яремчук.

Присутні разом з експертом з питань реформи децентралізації та місцевого самоврядування Олександром Хоруженком говорили про основні положення та розділи майбутньої Стратегії, критерії, яким вона повинна відповідати: інклюзивність, аналітичність, стратегічність, креативність, сучасність, цілісність процесу стратегічного планування та орієнтація на зовнішніх партнерів.

Зокрема, дискутувались стратегічні пріоритети збалансованого розвитку Краснопільської громади, обговорювались ідеї проектів для реалізації в межах стратегії, де невід'ємною частиною формулювання стратегічного бачення розвитку громади, звісно, є проведення SWOT-аналізу. В формі відкритого діалогу присутні опрацьовували сильні та слабкі сторони громади, потенційні загрози та можливості розвитку території.

- Головною метою розроблення Стратегії Краснопільської громади – є формування нового бачення місцевого розвитку громади, створення умов сталого економічного розвитку, об’єднання зусиль задля створення нормальних умов життя для людей, надання якісних адміністративних, освітніх, медичних та інших послуг населенню громади, – резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь