Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКОЮ ГРОМАДОЮ АКТИВНО ВЕДУТЬСЯ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ СЕЛИЩА ТА СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 16.04.2021 15:38
Кількість переглядів: 731

У ці весняні дні в Краснопільській громаді, в кожному старостинському окрузі активно йдуть роботи з впорядкування території. Напередодні Великодня основні роботи пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок, ліквідацією стихійних звалищ, висадкою  дерев  та кущів, прибиранням паркових територій,  місць відпочинку.

У рамках проведення місячника з благоустрою трудовими колективами, жителями територіальної громади вже виконано значний обсяг робіт по благоустрою сіл і селищ громади.

В смт Краснопілля проведено прибирання та благоустрій на стадіоні «Явір» та здійснено прибирання прилеглої території до стадіону. У належний стан приведено в’їзд у смт Краснопілля з боку Мезенівки, де було здійснено обрізку старих насаджень, очистку території від порослі, сухої трави та опалого листя, побілено стовбури дерев та бордюри. Зібраний сухостій та побутове сміття вивезене комунальниками. Також наводився лад по вулицях та громадських місцях селища, виконувалися роботи по очищенню узбіч доріг від грунту, бруду та сміття на вулицях Мезенівська, Вокзальна, Сумська та центральній площі, згрібалися залишки опалого листя, сухої трави. 16.04.2021 здійснена висадка вічнозелених насаджень біля стадіону «Колос», пам’ятного знаку героям АТО/ООС. З метою підтримки належної якості питної води для населення проведена дезінфекція більше ста колодязів на території селища.

Долучились до робіт і старостинські округи громади. Впорядковувалася територія Славгородського, Покровського, Ряснянського, Грабовського, Самотоївського, Мезенівського, Чернеччинського, Угроїдського, Бранцівського, Тур’янського, Хмелівського та Осоївського старостинських округів громади.

Вже прибрано території сільських парків, скверів, дитячих майданчиків, центральних вулиць, кладовищ у кожному населеному пункті. Розпочато роботи з впорядкування та ремонту пам’ятних знаків в с. Порозок, с. Славгород, с. Бранцівка, с. В. Пожня. В с. Грабовське виконані підготовчі роботи до ремонту фасаду музею П.А. Грабовського.

Поряд з цим, на території всіх старостинських округів громади висаджено близько 640 саджанців дерев та кущів.

У с. Рясне, с. Земляне та с. Лісне підрядною організацією проведено чистку та санітарну обробку колодязів, що є важливим етапом в підтримці чистоти питної води для населення.

Також розпочались роботи по ремонту дорожнього покриття: в смт Краснопілля по вул. Перемоги проведено ямковий ремонт, в с. Чернеччина по вул. Заводська здійснено підсипання дороги; здійснено грейдерування частин доріг в смт Краснопілля по вулицях Осіння, Денисенка, Дорошенка, Покровська, Калініна, а в с. Чернеччина – по вулицях Молодіжна, Заводська, Центральна, Лугова.

Закликаємо усіх жителів селища, хто ще не долучився до місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів, впорядкувати власні господарства та прилеглі території. Адже про гарний вигляд та благоустрій нашої громади ми повинні дбати разом.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь