A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

26 КВІТНЯ 2021 РОКУ МИНАЄ 35 РОКІВ З ДНЯ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АТОМНІЙ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ

Дата: 26.04.2021 14:40
Кількість переглядів: 701

26 квітня 1986 року сталася найстрашніша за всю історію людства катастрофа – аварія на Чорнобильській АЕС. Ця трагедія є болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням.

Сьогодні в пам'ять про подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та з нагоди 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи в Краснопіллі відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку землякам-ліквідаторам. В заході взяли участь ліквідатори та керівництво селищної ради.

Крім цього, під час зустрічі з представниками громадської організації «Краснопільська організація «Відокремлений підрозділ ВГОІ «Союз Чорнобиль України» селищний голова Юрій Яремчук зауважив, що аварія на Чорнобильській АЕС є однією із найбільших техногенних і екологічних катастроф в історії людства та яка торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Але водночас Чорнобильська катастрофа також показала, наскільки великою може бути людська самопожертва.

Присутнім на зустрічі ліквідаторам керівник громади вручив Грамоти за мужність, самовідданість, високий професіоналізм, проявлені під час ліквідації аварії на ЧАЕС, побажав доброго здоров'я, міцності духу, сімейного благополуччя, оптимізму, впевненості у завтрашньому дні та мирного неба.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь