A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

27 квітня 2021 року відбулося пленарне засідання сьомої сесії селищної ради 8 скликання, яке провів керівник громади Юрій Яремчук.

Дата: 27.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 962

В ході засідання було розглянуто 64 питання порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Спочатку, в зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Краснопільської селищної ради Віталія Савоненка, заслухавши інформацію голови Краснопільської селищної територіальної виборчої комісії Олени Махайової прийнято рішення про визнання повноваження депутата селищної ради по багатомандатному виборчому округу № 4 Вячеслава Тимошенка.

Основними питаннями порядку денного сесії були: «Про закріплення територій  в межах виборчих округів за депутатами Краснопільської селищної ради 8 скликання», «Про внесення змін до бюджету участі Краснопільської селищної ради», «Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Краснопільській селищній раді на 2021-2023 роки», «Про  внесення  змін до рішення Краснопільської селищної ради  від 23.12.2020 № 79  «Про  бюджет Краснопільської селищної   територіальної громади на 2021 рік (18517000000)» та інші.

З метою вдосконалення системи надання допомоги постраждалим від насильства, запобігання та протидії домашньому насильству, враховуючи потреби громади в наданні комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, депутатами прийнято рішення про утворення спеціалізованої служби «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» при КУ «Центр надання соціальних послуг» Краснопільської селищної ради» та затверджено Положення відповідної служби.

Депутати також заслухали та затвердили звіти про роботу відділу управління персоналом, відділу культури, туризму, молоді та спорту, відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами та відділу освіти за 2020 рік.

Крім того, прийнято ряд майнових, земельних рішень та житлово-комунального господарства громади. Зокрема, про створення органу приватизації житлового фонду територіальної громади Краснопільської селищної ради, про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території громади, про порядок розподілу орендної плати за користування майном комунальної власності  територіальної громади Краснопільської селищної ради.

Також надано матеріальну допомогу жителям громади на лікування та матеріальну допомогу особам, які опинились в складних життєвих обставинах.

Підбиваючи підсумки роботи сесії, керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь