Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СПІВРОБІТНИКИ КРАСНОПІЛЬСЬКОГО РАЙОННОГО СЕКТОРУ ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВШАНУВАЛИ ЛІКВІДАТОРІВ

Дата: 27.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 491

26 квітня над усією Україною знову вдарив чорнобильський дзвін, щоб нагадати про трагедію, яка тридцять п’ять років тому мало не згубила планету.

Ось вже 35 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й… Хоча стільки років минуло відтоді, а пам’ять наша зберігає все до найменших подробиць, бо надто вражаючими і болючими були ці подробиці.

У цей день співробітники Краснопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області вшанували ліквідаторів за їх сміливість та відвагу. Для підоблікових суб’єктів пробації була проведена година пам’яті.  

Тож, вшануймо ліквідаторів, за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь