A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПОСТАНОВА КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ №26 ВІД 26 КВІТНЯ 2021 РОКУ

Дата: 29.04.2021 14:27
Кількість переглядів: 499

ПЕРШІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ
25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ
КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
СУМСЬКОГО  РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

П О С Т А Н О В А

смт Краснопілля 
9 год. 00 хв.
26 квітня 2021 року                                    №  26

Про визнання осіб, які відмовилися
від   мандата депутата та визнання обраними
наступного за черговістю кандидата в депутати
Краснопільської селищної ради

Відповідно до  пункту один,  три, п’ять статті 283 Виборчого кодексу України, керуючись Постановою Центральної виборчої комісії від 28 жовтня  2020 року № 433   щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських,   районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів:
1. На підставі  рішення  шостої сесії восьмого скликання Краснопільської селищної  ради від 6 квітня 2021 року «Про дострокове припинення повноважень депутата  Краснопільської селищної ради Савоненка Віталія Олексійовича  по єдиному виборчому списку від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ  ПАРТІЇ  «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ», визнати обраним депутатом наступного за черговістю  кандидата в депутати  по єдиному виборчому списку   від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»  Кононенка Сергія Вікторовича.
2. На підставі заяви обраного депутата Кононенка Сергія Вікторовича про відмову від депутатського мандату від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» -  визнати обраним депутатом наступного за черговістю  кандидата в депутати  по єдиному виборчому списку   від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»  Гриву Сергія Миколайовича.
3. На підставі заяви обраного депутата Гриви Сергія Миколайовича про відмову від депутатського мандату від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» -  визнати обраним депутатом наступного за черговістю  кандидата в депутати  по єдиному виборчому списку   від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»  Дмитриченко Людмилу Василівну.
 4. На підставі заяви обраного депутата Дмитриченко Людмили Василівни про відмову від депутатського мандату від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» -  визнати обраним депутатом наступного за черговістю  кандидата в депутати  по єдиному виборчому списку   від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»  Мартиненко Аллу Володимирівну.
5. На підставі заяви обраного депутата Мартиненко Алли Володимирівни про відмову від депутатського мандату від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» -  визнати обраним депутатом наступного за черговістю  кандидата в депутати  по єдиному виборчому списку   від Сумської територіальної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»  Тимошенка Вячеслава Володимировича.

Копія рішення Краснопільської селищної ради додається.

Голова  Краснопільської  селищної
територіальної  виборчої  комісії                             
Сумського району Сумської області                      О. П. Махайова

Секретар Краснопільської
селищної територіальної 
виборчої  комісії Сумського району
Сумської області                                                        Н. М. Кладієнко   


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь