A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЮТЬ ОСТАННІ ПРИГОТУВАННЯ ДО ВЕЛИКОДНІХ ТА ТРАВНЕВИХ СВЯТ

Дата: 30.04.2021 18:29
Кількість переглядів: 611

У старостинських округах громади тривають останні приготування до Великодня, поминальних днів та травневих свят. Продовжується робота із благоустрою – вирубка чагарників, кущів та вивезення сміття із кладовищ, ремонтуються пам’ятники, пам’ятні місця та місця почесних поховань.

Селищний голова Юрій Яремчук зазначає: "Кожен день використовуємо максимально продуктивно. Багато із запланованого вже зроблено. Продовжуємо рухатися далі та спільними зусиллями наводити порядок на території громади".

Так, впродовж цього тижня відремонтовані пам’ятники на території Угроїдського, Осоївського, Хмелівського, Чернеччинського, Самотоївського та Тур’янського старостинських округів, а також у селах Бранцівка, Грабовське, Славгород, Покровка, Мезенівка.

Проводиться ремонт дитячих майданчиків в смт Краснопілля, селах Самотоївка, Чернеччина. Додатково облаштовані квітники в центрі сіл Рясне, Грабовське та Самотоївка.
Окрім прибирання на території громади з 29 квітня розпочалися роботи по відновленню мережі вуличного освітлення, а саме заміна ламп та світлодіодних ліхтарів, на території старостинських округів громади – смт Угроїди, с. Наумівка, с. Покровка, с. Грабовське, с. Рясне, с. Славгород, с. Порозок, с. В. Пожня, с. Новоолександрівка.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь