Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ДО КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.05.2021 22:57
Кількість переглядів: 466

У Краснопіллі з робочим візитом побували заступник голови Сумської облдержадміністрації Вікторія Медвідь, депутат обласної ради Віталій Калініченко та начальник управління молоді та спорту Сумської ОДА Євген Походня. У супроводі селищного голови Юрія Яремчука вони відвідали ряд освітніх, культурних, спортивних та промислових об’єктів Краснопільської громади.

Разом з начальником відділу освіти Ларисою Дерв’янченко на початку візиту вони відвідали Краснопільську загальноосвітню школу І-IІІ ступенів Краснопільської селищної ради, ознайомилися з об’єктом державної програми «Велике будівництво» та з облаштуванням освітнього простору опорного закладу селищної ради.

Проект реалізується Краснопільською селищною територіальною громадою у співфінансуванні з Державним фондом регіонального розвитку. Наразі вже завершені ремонтні роботи (демонтаж, заміна підлоги, заміна опорядження стель, заміна дверей, влаштування мереж електропостачання, освітлення, заміна радіаторів опалення, заміна мереж водопостачання і каналізації, встановлення вентиляційної системи, системи протипожежної сигналізації) у всіх класних кімнатах та кабінетах англійської мови, математики, інформатики №1, 2, 3, фізики, хімії №1, 2, біології, української мови, музики, обслуговуючої праці, у майстернях з обробки металу та деревини, медичному кабінеті, спортивному та актовому залах, їдальні, санітарних кімнатах. На кожному поверсі облаштовані санітарні кімнати для мало мобільних груп.

Станом на сьогодні будівельна готовність об’єкта, який реалізується в рамках Програми «Велике будівництво» становить 95%. Залишилося встановити освітлювальні прилади, розетки, вимикачі у приміщеннях техпідпілля та ввести в експлуатацію систему вентиляції, вирішити питання дооблаштування меблями класних кімнат. Тож завершення ремонту Краснопільської школи планується в цьому році.

Наступною оглянули спортивну інфраструктуру стадіону «Колос» та оновлену спортивну залу Дитячо-юнацької спортивної школи Краснопільської селищної ради.

– Наразі селищною радою вивчається питання виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію стадіону «Колос» та перетворення його в багатофункціональну спортивну споруду. Тож в майбутньому сподіваємося на підтримку обласної державної адміністрації в реалізації цього проекту, – відмітив Юрій Яремчук.

Гості громади побували також в Інклюзивно-ресурсному центрі Краснопільської селищної ради, де у 2019- 2020 роках облаштовано ресурсну кімнату, кабінет вчителя-логопеда, зал ЛФК; залучено кошти з бюджету Краснопільської селищної ради, Краснопільської районної ради та проєкт U-LEAD з Європою.

– Маємо в цьому році продовжувати розширення приміщення інклюзивно-ресурсного центру та при підтримці облдержадміністрації вирішувати питання придбання нового обладнання, – зазначив керівник громади. 

Після цього посадовці відвідали Грабовський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - заклад дошкільної освіти",  музей ім. П.А. Грабовського та ознайомлися з бібліотечним простором нової Ряснянської сільської бібліотеки, з метою його облаштування відповідно до сучасних вимог.

Наприкінці робочого візиту відвідали підприємство ТОВ «Ряснянське», яке є одним із найкращих соціальних партнерів, в контексті підтримки та розвитку закладів соціальної сфери громади та її старостинських округів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь