A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАТВЕРДЖЕНО ЗАХОДИ ПО ПІДГОТОВЦІ ОБ’ЄКТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2021-2022 РОКІВ

Дата: 12.05.2021 22:18
Кількість переглядів: 402

12 травня 2021 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради, яке провів керівник громади Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 13 питань порядку денного.

Зокрема, заслухавши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства Олександра Щербака, з метою забезпечення стабільної роботи закладів соціально-культурної сфери та комунальних підприємств, члени виконавчого комітету селищної ради затвердили заходи по підготовці об’єктів соціально-культурної сфери та комунальних підприємств селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Протягом опалювального сезону 2020-2021 років підприємства житлово-комунального господарства забезпечили безперебійне функціонування об’єктів житлово-комунального призначення громади.

Також з метою підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та сталого проходження опалювального сезону у 2020 році була проведена наступна робота:

- проведено заміну водопровідних мереж в смт Краснопілля по вул. Чкалова (0,286 км), в с.Хмелівка по вул.Фестивальна (0,35 км.). Також проведено заміну насосного обладнання та артсвердловинах в смт Краснопілля, с.Тур’я. Проведено гідродинамічне очищення артезіанської свердловини в с.Осоївка;

- встановлено сучасний твердопаливний котел для АЗПСМ с. Самотоївка;

- встановлено сучасний твердопаливний котел для ФП с. Михайлівське та замінено 3 дверей;

- встановлено сучасний твердопаливний котел в Самотоївському ЗДО;

- встановлено сучасний твердопаливний котел в адміністративній будівлі с. Самотоївка;

- замінено 102 вікна  в Самотоївській ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- замінено 6 вікон в АЗПСМ смт Краснопілля;

- замінено 41 вікно в КНП «Краснопільська лікарня», а також замінено 7 дверей та ряд інших заходів.

На даний час вже розпочата робота по підготовці до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Ведеться ревізія електричного та насосного обладнання, ревізія котлів та запірної арматури.

Крім того, на засіданні було надано дозвіл на розміщення (встановлення) дитячого майданчика в  с. Бранцівка по вул. Центральна на земельній ділянці загального користування з метою створення місць відпочинку для жителів села Бранцівка та благоустрою території села.

Також, своїм рішенням члени виконкому надали дозвіл на реконструкцію мережі вуличного освітлення в смт Краснопілля по вулиці Миру.

З метою впорядкування механізму встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства і сфери послуг, виконавчий комітет селищної ради затвердив Положення про порядок встановлення за погодженням з власниками зручного для населення режиму роботи відповідних об’єктів на підвідомчій території Краснопільської селищної ради. Також, було заслухано та взято до відома звіт директора Комунального підприємства «Екосервіс» Краснопільської селищної ради Олександра Ільченка про роботу Комунального підприємства за 2020 – 2021.

Для забезпечення організації та проведення в Краснопільській селищній раді 25-ї річниці Конституції України на засіданні виконкому було затверджено план відповідних заходів.

Крім того, з інформацією про роботу комунального підприємства «Екосервіс» Краснопільскої селищної ради виступив його директор Олександр Ільченко, який зазначив, що підприємством за період з 01.07.2020 р. по 01.05.2021 р укладено 1737 договорів на надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Краснопільської селищної ради, з них: -з юридичними особами – 49 договорів; - з фізичними особами - 1688. Станом на 01.05.2021 р підприємство забезпечило вивезення 2376 м3 твердих побутових відходів.

В ході розгляду цього питання Юрій Яремчук в черговий раз наголосив на важливості продовження роботи та активізації укладання договорів з населенням громади на вивезення твердих побутових відходів.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому керівник громади подякував усім присутнім за роботу та побажав міцного здоров’я.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь