A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Запрошуємо підприємців громади взяти участь у грантовому проекті «Кліматичні Інноваційні Ваучери»

Дата: 20.05.2021 15:02
Кількість переглядів: 473

Нагадаємо, що Краснопільська селищна рада є членом Асоціації «Енергоефективні міста України». Наша громада постійно отримує кваліфіковану допомогу та консультації при розробці та впровадженні системи управління енергією, розробці плану дій для реалізації енергетичної політики з метою ефективного використання енергетичних ресурсів, посилення енергетичної безпеки, покращення якості надання послуг та захисту довкілля.

АЕМУ покликана допомогти задовольняти потреби своїх членів - відповідних територіальних громад у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

В контексті реалізації заходів Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату запрошуємо підприємців Краснопільської селищної ради взяти участь у грантовому проекті «Кліматичні Інноваційні Ваучери». Це фінансовий інструмент, який надає грантову підтримку малому та середньому бізнесу на розробку власних кліматичних інновацій або інтеграцію у бізнес-процеси дружніх до довкілля технологічних рішень, що сприятимуть ощадливому використанню енергетичних ресурсів та захисту довкілля. Детальнішу інформацію про Ваучери, а також реєстрацію на конкурс шукайте на сайті: https://climate.biz/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь