A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулась робоча зустріч з питань взаємодії в наданні соціальних послуг дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа

Дата: 20.05.2021 15:12
Кількість переглядів: 727

20 травня 2021 року відбулася робоча зустріч на тему: «Взаємодія суб’єктів соціальної роботи в наданні соціальних послуг дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа», організоване».

Захід відбувся за участю начальника служби «Служба у справах дітей» Краснопільської селищної ради (Тарас Шевченко), керівника Краснопільського бюро правової допомоги (Сергій Куцеренко та начальника відділу соціального захисту населення Краснопільської селищної ради (Олена Куцеренко).

Учасники заходу обговорили зміни в нормативно-правових актах, що стосуються роботи з категорією дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, аспекти професійно-технічної освіти та забезпечення першим робочим місцем.

Представник служби у справах дітей озвучила стан захисту службами житлових та майнових прав вищезазначеної категорії дітей та осіб. Інші суб’єкти  поділилися досвідом та пропозиціями щодо вирішення в громаді житлових питань, актуальних для категорії дітей-сиріт та їх соціального захист.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь