Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільська громада учасниця проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад»

Дата: 25.05.2021 22:54
Кількість переглядів: 741

Громадська організація «Бюро аналізу політики» визначила Краснопільську селищну раду однією із шести територіальних громад-учасниць Сумської області проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад», який було відібрано як один із проектів-переможців програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів.

Так, 25 травня 2021 року відбулася зустріч керівництва, представників структурних підрозділів селищної ради, активної молоді Краснопільської громади з представниками громадської організації «Бюро аналізу політики». Розуміючи важливість розвитку демократичних європейських принципів та засад підтримки молоді, в ході зустрічі були обговорені механізми співпраці та намічено подальші кроки в рамках реалізації відповідного проекту.

Пріоритети зазначеної програми зосереджені, головним чином, на зміцненні громадянського суспільства, з особливим акцентом на участь молоді в сферах демократії, верховенства права та реформ, задля сприяння соціальній трансформації, більш стійким відносинам між владою та громадянами, поліпшенню законності та підвищення безпеки.

Проект «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад» розрахований на підвищення рівня спроможності громадських активістів та адвокатування в 6-ти територіальних громадах Сумської області програм та механізмів підтримки молоді та посилення участі молоді у процесах розвитку та формування молодіжної політики власних громад, проведення в кожній із громад конкурсу міні-грантів та фінансова підтримка в рамках проектів вартістю 40,0 тис. гривень кожен.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь