A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВИЗНАЧЕННЯ МАЙБУТНЬОГО, ДО ЯКОГО ПРАГНЕ ГРОМАДА

Дата: 25.05.2021 22:57
Кількість переглядів: 389

25 травня 2021 року під головуванням керівника громади Юрія Яремчука відбулося четверте засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Краснопільської селищної ради на період до 2027 року.

Цього разу присутні разом з експертом з питань реформи децентралізації та місцевого самоврядування Олександром Хоруженком напрацьовували основні стратегічні напрямки та цілі майбутньої Стратегії, які будуть спрямовані на розвиток економіки в громаді, співпрацю з соціально-відповідальним бізнесом, пошук нових форм виробництва. Наступна ціль спрямована на створення належних умов проживання для мешканців, створення умов для отримання якісних освітніх, медичних, адміністративних, соціальних, культурних, рекреаційних та інших послуг. Окремо мова йшла про туристичний потенціал громади, пошук свого індивідуального напрямку роботи у цій сфері.

Економічний розвиток – ключовий елемент успішної та конкурентоздатної громади. І наша громада має активно співпрацювати з місцевим підприємництвом.

Для того, щоб послухати думку представників бізнесу щодо визначення положень Стратегії в сфері розвитку економіки, до участі в засіданні було запрошено генерального директора Краснопільського заводу бетонозмішуючого обладнання ТОВ «4БІЛД» Євгенія Брижахіна. Директор підприємства також поділився своїм баченням співпраці бізнесу з місцевою владою.

- Розробка Стратегії – це тільки початок роботи, і наші амбітні плани потребують колосальної роботи та віддачі від всіх – влади, бізнесу та самих мешканців громади, –  зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь