A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВОСЬМОЇ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 28.05.2021 16:31
Кількість переглядів: 458

В ході засідання чергової восьмої сесії було розглянуто 67 питань порядку денного, які попередньо були детально опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.

Основними питаннями порядку денного сесії були: «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 23.12.2020 № 79 «Про бюджет Краснопільської селищної територіальної громади на 2021 рік (18517000000)», «Про затвердження звіту про організацію та проведення благоустрою на території Краснопільської селищної ради», «Про внесення доповнень до рішення 48 сесії 7 скликання від 29.07.2020 № 1143 «Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» Краснопільської селищної ради» на 2020-2021 роки» та інші.

Зокрема, змінами передбачено включення до Програми розвитку Краснопільської лікарні заходів з виготовлення проектно-кошторисної документації по розміщенню системи подачі кисню в лікарні та проведення повної заміни системи електропроводки в інфекційному відділенні.

Також, з метою створення умов для належної організації, проведення процесу оздоровлення та відпочинку дітей Краснопільської селищної ради внесено зміни до Програми оздоровлення та відпочинку дітей громади на 2021 рік та збільшено обсяг фінансування відповідних заходів.

Під час засідання сесії депутати селищної ради призначили директором КНП «Краснопільська лікарня» Фоменко Валентину Олексіївну.

Керівник громади побажав Валентині Олексіївні успіхів, натхнення та плідної праці на цій посаді, вислови подяку за проведену роботу по укладанні 9 договір з Національною службою здоров’я України на надання послуг за програмою медичних гарантій та проведення тих позитивних змін, що відбуваються в лікарні, це і проведення ремонтів, придбання нового обладнання тощо.

- Приємно, що вдалося укласти дев’ять договорів з НСЗУ, адже в порівнянні з минулим роком їх було лише 5. І ми ставимо перед собою завдання надавати якісні послуги пацієнтам та створити медикам хороші умови праці, – зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, прийнято ряд майнових, земельних рішень та житлово-комунального господарства громади.

Також надано матеріальну допомогу жителям громади на лікування, матеріальну допомогу особам, які опинились в складних життєвих обставинах, особам, які вперше уклали контракт на проходження військової служби у Збройних силах України та матеріальну допомогу на поліпшення житлово-побутових умов членам сімей військовослужбовців, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС.

Підбиваючи підсумки роботи сесії, керівник громади Юрій Яремчук подякував депутатам за роботу та побажав усім присутнім міцного здоров’я.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь