A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ СЕЛИЩНА РАДА ВИРІШУВАЛА ПИТАННЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ПОТОЧНОГО РЕМОНТУ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ПО ВУЛ. О. ШКУРКА В СМТ. КРАСНОПІЛЛЯ

Дата: 02.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 551

1 червня,  керівник громади Юрій Яремчук провів позачергову дев’яту сесію Краснопільської селищної ради восьмого скликання, на якій депутати розглянули та ухвалили 2 питання порядку денного.

Позачергове проведення пленарного засідання було викликане необхідністю прийняття рішення про передачу функцій замовника робіт Державному  підприємству  «Дороги Сумщини» задля забезпечення проведення поточного середнього ремонту (покриття) автомобільної дороги комунальної власності по вул.Шкурка в смт Краснопілля, що сприятиме розвитку дорожньої інфраструктури та створення безпечних умов дорожнього руху на території по вул.Шкурка, а також покращення соціально-економічного розвитку громади за рахунок ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності. Селищна рада також надала згоду на фінансування заходів з поточного середнього ремонту зазначеної автомобільної дороги.

Прийняттям другого рішення порядку денного селищна рада вирішила виступити співзасновником Агенції регіонального розвитку Сумської області та уповноважити Краснопільського селищного голову  представляти інтереси співзасновника Агенції при вирішенні організаційно-правових питань щодо затвердження та підписання установчих документів, обранні (призначенні) органів управління, делегувати селищного голову Юрія Яремчука представником у складі Наглядової ради Агенції.

Наприкінці пленарного засідання Юрій Анатолійович подякував депутатам за роботу, обговорення нагальних питань, за активність та небайдужість у прийнятті важливих рішень життєдіяльності нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь