A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЮТЬ

Дата: 19.06.2021 21:18
Кількість переглядів: 789

Здійснюється благоустрій сіл та селищ громади: викошування трави на узбіччях доріг, парків, скверів, територій кладовищ, територій дитячих майданчиків.

В с. Бранцівка замінено огорожу біля водозабору, впорядковано квітники; в с. Самотоївка здійснено благоустрій центральної частини села, парку, фарбування огорожі, обкошування території дитячих майданчиків; в с. Хмелівка проведено ремонт дитячого майданчика в центрі села, впорядкування квітників та скошування трави; в с. Славгород, Порозок та Верхня Пожня – прибирання центральних вулиць від сміття та впорядкування квітників; в с. Грабовське прибрано територію парку, розпочато роботи по облаштування фасаду музею Павла Грабовського, також впорядковано клумби, здійснено прибирання від сміття центральних вулиць села.

В смт Краснопілля здійснено впорядкування квітників, прибирання сміття на території парків, скверів, дитячих майданчиків, обкошування трави на узбіччях доріг по вулицях Перемоги, Белгородська, Садова, Пушкіна, Сумська, Мезенівська, в парк Дружба по вул. Белгородська завезено пісок.

Крім того, завершуються роботи з облаштування території ЗДО «Малятко» тротуарною плиткою, на території КНП «Краснопільська лікарня» встановлено бесідку та тривають роботи по облаштуванню тротуарної доріжки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь