A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.06.2021 11:07
Кількість переглядів: 498

24 червня відбулось засідання десятої сесії Краснопільської селищної ради восьмого скликання. До порядку денного увійшли 52 питання. 

У ході сесії депутати прийняли рішення про встановлення ставок та пільг зі сплати місцевих податків і зборів  на території Краснопільської селищної ради та внесли зміни до деяких програм, спрямованих на розвиток громади.

Зокрема,  до програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2021 рік. Крім цього, з метою розвитку вторинної медичної допомоги Краснопільської селищної ради, були внесені зміни та доповнення до програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Краснопільська лікарня» та до програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради, задля посилення соціального захисту вразливих категорій громадян, а саме -  збільшили обсяги фінансування за рахунок коштів селищного бюджету на такі заходи, як матеріальна підтримка тяжкохворих, в тому числі постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, матеріальна підтримка та повага до осіб, яким виповнилося 100 і більше років та соціальна підтримка членів сімей  військовослужбовців, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС.

В ході сесійного засідання внесено також зміни до бюджету Краснопільської  селищної територіальної громади на 2021 рік. Зокрема, збільшено бюджетні призначення на фінансову підтримку КНП «Краснопільська лікарня» та КНП «Краснопільський ЦПМСД», а також по іншим розпорядникам коштів - відділу освіти, відділу соціального захисту  та відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради.

З метою забезпечення проведення поточного дрібного ремонту дороги загального користування місцевого значення на території Краснопільської селищної ради рішенням сесії було передано функції замовника робіт  Державному підприємству «Дороги Сумщини» по об’єкту поточний дрібний ремонт  автомобільної дороги загального користування місцевого значення Угроїди-Наумівка та надано згоду на фінансування зазначених заходів.
Серед інших планових проектів рішень, які були ухвалені на засіданні, – здебільшого робочі питання, що стосувалися внесення змін до раніше прийнятих рішень, майнові питання та питання житлово-комунального господарства громади.  Крім того, рішенням сесії надано матеріальну допомогу на лікування жителям громади.

Великий блок питань, які також розглянули на сесії селищні депутати, стосувався землеустрою та землекористування.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь